Se resultater

Esbjerg City Rulleskøjteløb 98

i FestugenEsbjerg Rollerskate Club, Intersport & Kongensgadeforeningen arrangerer Esbjerg City Rulleskøjteløb mandag den 8. juni kl. 19.00 i Festugen

Rulleskøjteløbet er et ca. 10 km langt familievenligt løb med start i Borgergade, derfra går ruten ned omkring store dele af havnen og afsluttes med opløb i gågaden foran Intersport.
Der dystes i fem rækker: En Dame- og Herrerække, En Pige- og Drengerække for børn indtil 13 år, samt en Familierække - hvor det ikke nødvendigvis gælder om at være hurtigst, men derimod om at ramme "Familie-idealtiden". - En ideal-gennemsnitstid, som løbsledelsen på forhånd har sat, og som tager hensyn til, at hele familien kan deltage, uanset om at man er ung eller knap så ung, med eller uden klapvogn, "professionel" eller amatør, og da det er en gennemsnitstid, er det ligegyldigt, om man er er fire eller tyve på familieholdet.
Vi håber, at rigtig mange familier vil deltage i Esbjerg City Rulleskøjteløb 98 og komme ud at rulle sammen.

Der udleveres starnumre ved tilmeldelsen, som sker hos Intersport i Kongensgade - prisen for at deltage er 50 kr. pr. person, og sidste frist for tilmelding er ved Midnatsåbent den 4. juni.


RUTE

Borgergade
Jyllandsgade
Havnegade
Stålvej
Stormgade
Adgangsvejen
Helgolandsgade
Vesterhavsgade
Isbrogade

Hvillingkaj
Krøjkaj
Torskekaj
Rødspættekaj
Kullerkaj
Isingkaj
Auktionsgade
Trafikhavnskaj
Tværkaj

Dagvej
D. Lauritzensvej
Adgangsvejen
Dokvej
Nordre Dokkaj
Brittaniavej
Kanalen
Bag om Østre Forhavnskaj
EstrupVej

Vestkraftkaj
Amerikavej
Taurusvej
Estrupvej
Smørstikkervej
Englandsgade
Borgergade
Smedegade
Kongensgade til Intersport