Download Resulter
Vestkystløbet

Velkommen
Søndag den 8. juni går starten til det 23. Vestkystløb. Her møder du venner og kolleger i fin form og andre, som er med for første gang. Firmaer, familie og andet godtfolk har gjort Vestkystløbet til et samlingssted, hvor man hygger sig både før og efter løbet. Vi glæder os også til at se dig i år. Her er muligheden for at dyrke motion.

Vestkystløbet 4,8 eller 9,2 km,
søndag den 8 juni kl. 10.30.
Vestkystløbet er en spændende udfordring for alle. Du kan være ung eller gammel. Alderen betyder intet. Du kan vælge præcis det tempo, der passer dig. Ligeledes kan du vælge 9,2 km eller 4,8 km, men har du løbet 4,8 km, vil vi opfordre dig til at løbe 9,2 km.
Ønsker du at løbe i en af de forreste grupper, skal du på tilmeldingen påføre forventet løbstid. Er du nybegynder eller motionist og gerne vil nyde naturen, skal du tilmelde dig i sidste gruppe.

Under halv pris for de unge
de små er gratis.
Vestkystløbet er også muligheden for den årlige familietur sammen med børnene. Er børnene 0-8 år kommer de gratis med. 9-15 år koster 25. Kr. Voksne 60 kr.

Fortræning.
Vestkystløbet vil gerne hjælpe dig til at komme i god form. Derfor er der fællestræning hver tirsdag og torsdag kl. 18.30 samt lørdag kl. 14.00 fra P-pladsen overfor stadion på Gl. Vardevej.

Hvordan tilmelder man sig.
Ved henvendelse til løbets sekretariat på telefon 0045-75.130470, kl. 9.00-13.00 senest den 9. Maj 1997.
Alle som ønsker at være med på hold (firma og skolehold) skal tilmeldes på en speciel holdblanket, som kan rekvireres ved fortræningen, hos alle JyskeVestkystens afdelinger, Sydbanks afdelinger i Esbjerg samt hos Vestkystløbets sekretariat.

Når du har tilmeldt dig
Startnumre og alle praktiske oplysninger (ruten, forplejning, værdigenstande, omklædning m.m.) omkring løbet vil blive sendt til dig i ugen op til løbet.

Efter løbet.
Alle, som gennemfører løbet, kan på løbsdagen afhente et diplom i teltet ved siden af målområdet og i ugen efter løbet kan man se sin placering i JyskeVestkystens store resultatavis.

Underholdning og samvær
I lighed med tidligere år er der folkefest på pladsen med 60`er- rock og irsk folkemusik.

Tovtrækning
Er der mere energi tilbage efter løbet, afholdes der igen i år sydvestjysk mesterskab i tovtrækning for hold bestående af 2 damer og 6 mænd. Tilmelding på løbsdagen.

Diverse
Ønsker du yderligere oplysninger ring venligst til sekretariatet, EFI-hallernes kontor, Sportsvej 21, 6705 Esbjerg Ø, tlf. 0045.75130470, kl. 9.00-13.00. På gensyn til Vestkystløbet. Vi garanterer for en god oplevelse.


SJ-compute I/S, Lærkehøjen 17, 6731 Tjæreborg.
Tlf. 75 17 55 77, e-mail sj@sj-compute.dk
Homepage: http://www.sj-compute.dk